Ολυμπιακός: Το ρεσιτάλ του Πίτερς και ο «διπλός» Φαλ στο ΣΕΦ (vid)

Μουσταφά Φαλ και Άλεκ Πίτερς είχαν κάνει... θραύση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ στο ματς του πρώτου γύρου. 

Ολυμπιακός: Το ρεσιτάλ του Πίτερς και ο «διπλός» Φαλ στο ΣΕΦ (vid)

Ο Ολυμπιακός στο ματς του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, είχε επικρατήσει κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα με σκορ 88-83, έχοντας νωρίτερα η ομάδα του Πειραιά ηττηθεί 4 σερί φορές από τους Σέρβους.

Σε εκείνο το παιχνίδι στο Φάληρο, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είχαν ζοριστεί στο πρώτο μέρος (45-44), αλλά στο τέλος έλεγξαν τον ρυθμό και πήραν το ματς. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο τρομερός Άλεκ Πίτερς, ο οποίος αγωνίστηκε για 39 (!) λεπτά.

Ο μουσάτος φόργουορντ μέτρησε 28 πόντους, παίρνοντας... φωτιά στην επίθεση, έχοντας 5/7 δίποντα, 4/8 τρίποντα και 6/6 βολές, συν 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο. Από τα καλύτερα του παιχνίδια στο μεγάλο λιμάνι. Αξιοσημείωτο και το εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ του Μουσταφά Φαλ, ο οποίος κυριάρχησε μέσα στη ρακέτα. Ο Γάλλος σέντερ, σε 33 λεπτά, σημείωσε 14 πόντους (7/10 δίποντα) και 14 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ, σε ένα ματς που απουσίαζε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Τι έκαναν καλά σε εκείνο το ματς οι Πειραιώτες; Είχαν βρει ρυθμό από την περιφέρεια (13/30 τρίποντα), έπαιξαν ομαδικό μπάσκετ (26 ασίστ), ενώ πήραν και τη μάχη στα ριμπάουντ (39-31) απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.