Αταμάν: «Πήραμε τις κατάλληλες επιλογές»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπολόνια και στάθηκε στις αποφάσεις που πήραν οι παίκτες του στο φινάλε.

Αταμάν: «Πήραμε τις κατάλληλες επιλογές»

Με ένα καλάθι του Ναν στο φινάλε του ματς ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τη Μπολόνια. Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως η ομάδα του πήρε τις κατάλληλες επιλογές στο φινάλε και προστάτεψε την άμυνα της.

Αναλυτικά η δήλωση του Εργκίν Αταμάν:

«Kάναμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο 2ο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, ενώ χάσαμε ακόμα και βολές. Το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Μπολόνια να βρει ρυθμό, πέτυχαν μερικά δύσκολα σουτ και μπήκε έτσι στο παιχνίδι. Στο τέλος πήραμε τις κατάλληλες επιλογές και ο Γκριγκόνις και ο Ναν πήραν τις σωστές επιλογές.

Έπρεπε να προφυλάξουμε τη άμυνα μας στο τέλος και τα καταφέραμε. Χάσαμε αρκετά σουτ και εμείς, είχαμε πολλές ευκαιρίες να εκτελέσουμε ελεύθεροι, ενώ χάσαμε και πολλά επιθετικά ριμπάουντ, δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες στην Βίρτους, αλλά στο τέλος πήραμε τη νίκη και αυτό είναι που μετράει».