Ολυμπιακός: Πότε θα είναι έτοιμος ο Μιλουτίνοβ - Τι ισχύει με Πετρούσεφ

Για την πορεία της αποκατάστασης του Νίκολα Μιλουτίνοβ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Παρτιζάν ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Τι είπε για Πετρούσεφ.

Ολυμπιακός: Πότε θα είναι έτοιμος ο Μιλουτίνοβ - Τι ισχύει με Πετρούσεφ

Ο Ολυμπιακός αν και λαβωμένος - σταθερά όλη τη σεζόν από τραυματισμούς - έφυγε θριαμβευτής από το Βελιγράδι, σε ένα ματς που παρακολούθησε από κοντά ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ο οποίος μετράει μέρες και ώρες για να επιστρέψει στα παρκέ.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκα στη συνέντευξή Τύπου, ο Σέρβος ψηλός έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, χωρίς επαφές όμως, ενώ αναμένεται να μπει κανονικά στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων».

«Όπως ξέρετε ο Μιλουτίνοβ έκανε μία επέμβαση. Έχει ήδη επιστρέψει στις προπονήσεις τακτικής και πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα μπει και στις προπονήσεις με επαφή. Νομίζω ότι χρειάζεται 7-10 μέρες για να επιστρέψει σε φόρμα EuroLeague. Πιστεύουμε ότι όσο περνάει ο καιρός θα τον έχουμε στις εγχώριες και τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις», δήλωσε σχετικά ο Έλληνας τεχνικός.

Σχετικά με τον Φιλίπ Πετρούσεφ που έχει υποστεί οστικό οίδημα από την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν, ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι το πρωτόκολλο λέει ότι πρέπει να μείνει 20 ημέρες εκτός και δεδομένου ότι έχουν περάσει ήδη οι 10, σε 5 με 10 ημέρες θα είναι έτοιμος να επιστρέψει.

«Ο Πετρούσεφ έχει υποστεί οστικό οίδημα. Δεν είναι κάτι σοβαρό, όμως το πρωτόκολο λέει ότι χρειάζεται 20 ημέρες για να επιστρέψει. Έχουν ήδη περάσει σχεδόν 10 μέρες, οπότε χρειάζεται 5-10 μέρες ακόμα», ανέφερε για τον έτερο Σέρβο ψηλό ο Μπαρτζώκας.