Παρτιζάν: Άφαντος ο ΛεΝτέι

Δεν έχει επιστρέψει στο Βελιγράδι ο Ζακ ΛεΝτέι και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Παρτιζάν: Άφαντος ο ΛεΝτέι

Ο Ζακ ΛεΝτέι πήρε άδεια από την Παρτιζάν για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ εξαιτίας του θανάτου του πατέρα του. Ωστόσο ακόμα δεν έχει επιστρέψει στο Βελιγράδι και η προπόνηση της Τετάρτης (27/3) πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία του.

Έτσι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι της Πέμπτης (28/3, 21:30) με τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ο παίκτης είχε ενημερώσει πως θα επέστρεφε στην πρωτεύουσα της Σερβίας την Τρίτη (26/3), αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη.

«Ο Ζακ δεν προπονείται με την ομάδα. Δεν τον έχω δει. Η ενημέρωση που είχα ήταν πως θα ερχόταν στην προπόνηση το πρωί της Τρίτης. Ήταν η πρώτη μας προπόνηση μετά την Ποντγκόριτσα, αλλά δεν ήρθε.

Νομίζω πως είχε κάποια προβλήματα με τις πτήσεις, αλλά για να είμαι ειλικρινής, αυτό δεν είναι δική μου δουλειά, είναι της διοίκησης. Εγώ ασχολούμαι με τα της προπόνησης και του αγώνα», ανέφερε ο Ομπράντοβιτς για τον παίκτη του που παραμένει άφαντος.