Γιαννακόπουλος: Έκανε αναπαράσταση του… φετινού τελικού της Euroleague (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προέβλεψε νίκη του Παναθηναϊκού στον φετινό τελικό της Euroleague και έκανε… αναπαράσταση με buzzer beater του Σλούκα. «Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα και είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης», είπε σχετικά.

Γιαννακόπουλος: Έκανε αναπαράσταση του… φετινού τελικού της Euroleague (vid)

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα φτάσει φέτος στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και θα κατακτήσει τον τίτλο της Euroleague εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Και το έκανε μάλιστα με έναν… ιδιαίτερο τρόπο, αφού «ντύθηκε» Κώστας Σλούκας και έκανε αναπαράσταση του τελικού στο ΟΑΚΑ, πετυχαίνοντας με buzzer beater το νικητήριο καλάθι.

«Θα κάνουμε αναπαράσταση του τελικού της Ευρωλίγκα, έχουμε πει 91-90 με τρίποντο του Σλούκα στο μηδέν. Είμαστε μπροστά όλο το παιχνίδι, μας έχουν σφάξει, το έχουμε γυρίσει και είναι η τελευταία φάση, 1.7". Είναι ο Γκραντ στην επαναφορά, ο Σλούκας στη γωνία, τρέχει, τρέχει, τρέχει, έρχεται έτσι, βγαίνει ο Χουάντσο, του κάνει σκριν, παίρνει τη μπάλα στο 1.7", γυρίζει... Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα! Και είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης», είπε σχετικά.