Αμπρίνες: «Δεν μας σέβονται οι διαιτητές, όλα άλλαξαν μετά την τεχνική ποινή στον Αταμάν»

Ο Άλεξ Αμπρίνες μίλησε για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως οι διαιτητές δεν σεβάστηκαν την ομάδα του.

Αμπρίνες: «Δεν μας σέβονται οι διαιτητές, όλα άλλαξαν μετά την τεχνική ποινή στον Αταμάν»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μπαρτσελόνα με 89-81 για την 31η αγωνιστική της Euroleague. Ο Άλεξ Αμπρίνες, ωστόσο θεωρεί πως οι αποφάσεις των διαιτητών έπαιξαν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός φόργουορντ με δηλώσεις του σε ισπανικά Μέσα τόνισε πως το μοτίβο των διαιτητών εναντίον της Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε.

«Είμαστε δεύτεροι σχεδόν όλη την σεζόν, αλλά δεν μας σέβονται. Το παιχνίδι άλλαξε όταν ο Αταμάν δέχθηκε τεχνική ποινή. Οι διαιτητές άλλαξαν κριτήρια από τότε και αντί να τιμωρούν τον Παναθηναϊκό, άρχισαν να τιμωρούν εμάς», είπε ο Αμπρίνες.

Στη συνέχεια ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα τόνισε: «Δεν αναφέρομαι μόνος στο σημερινό ματς, δεν ήταν μόνο αυτό που έγινε σήμερα. Συμβαίνει κάθε εβδομάδα, κάτι πρέπει να αλλάξει. Σήμερα οι διαιτητές δεν σεβάστηκαν έναν παίκτη σαν τον Ρίκι Ρούμπιο. Δεν μιλάμε για έναν 8χρονο που ήρθε από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Δεν του έδωσαν ούτε ένα φάουλ, ενώ την ίδια στιγμή σφύριζαν κάθε επαφή».

Ο Αμπρίνες κλείνοντας είπε: «Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Θέλω να πιστέψω ότι δεν υπάρχει καμπάνια εναντίον της Μπαρτσελόνα. Αλλά κάτι συμβαίνει, γιατί το ζούμε όλη την σεζόν. Έχουμε κάνει λάθη, χάσαμε μία μεγάλη διαφορά σήμερα, αλλά συμβαίνουν πράγματα που μας έχουν εκνευρίσει.

Δεν μας αφήνουν (σ.σ οι διαιτητές) να παίξουμε, νομίζω ότι αυτό είναι άδικο. Κάτι πρέπει να αλλάξει, δεν γίνεται οι διαιτητές να κάνουν τόσα λάθη και μετά να πηγαίνουν σπίτι τους κάνοντας σαν να μην συνέβη τίποτα και απλώς να πλένουν τα χέρια τους, ώστε μετά να σφυρίξουν το επόμενο παιχνίδι και να συνεχίσουν να πληρώνονται».