Euroleague: Τι θέλει και σε τι μπορεί να ελπίζει ο Ολυμπιακός

Δυσκόλεψαν αρκετά τα πράγματα για τον Ολυμπιακό για να κατακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs της Euroleague.

Euroleague: Τι θέλει και σε τι μπορεί να ελπίζει ο Ολυμπιακός

Τρεις στροφές απομένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου της Euroleague. Πλέον για τον Ολυμπιακό τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά στην προσπάθεια του να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs της διοργάνωσης.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα σε συνδυασμό με τη νίκη της Μονακό επί της Βαλένθια έκαναν τα πράγματα αρκετά ζόρικα και δεν αποκλείεται πως και οι τρεις νίκες στα ματς που απομένουν να μην είναι αρκετές.

Εάν ο Ολυμπιακός νικήσει στο Βελιγράδι την Παρτιζάν που «καίγεται» να μπει στη δεκάδα, τον αδιάφορο Ερυθρό Αστέρα και τη Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο που «καίγεται» για την τετράδα στη χειρότερη των περιπτώσεων να τερματίσει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Οι Πειραιώτες σε περίπτωση που κάνουν αυτές τις νίκες θα περιμένουν έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να δουν αν μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο.

Ο Ολυμπιακός με τρεις νίκες θα είναι στη χειρότερη πέμπτος με δύο νίκες θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην πρώτη εξάδα και με μία νίκη ή καμία τα πράγματα θα γίνουν αρκετά δύσκολα.