Καλάθης: «Πλέον έχουμε ένα σωστό σύστημα»

Ο Νικ Καλάθης πέταξε… σπόντες κατά του Δημήτρη Ιτούδη αποθεώνοντας τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τη διαχείριση του ρόστερ στη Φενέρμπαχτσε

Καλάθης: «Πλέον έχουμε ένα σωστό σύστημα»

Εντελώς διαφορετική και σαφώς προς το καλύτερο είναι η Φενέρμπαχτσε μετά την αλλαγή προπονητή, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νικ Καλάθης.

Ο διεθνής γκαρντ άφησε να εννοηθεί ότι με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο, η τουρκική ομάδα δεν είχε σωστό σύστημα και κατά τη γνώμη του έπαιζε λάθος.

Από την άλλη με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους όλα αυτά διορθώθηκαν και απόδειξη αποτελούν οι συνεχόμενες νίκες και η πορεία της στην Ευρωλίγκα.

«Δεν μπορούσαμε να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν με τον Δημήτρη Ιτούδη. Είχαμε αρκετές ήττες στο ξεκίνημα. Εάν είσαι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως η Φενέρμπαχτσε, όλοι περιμένουν να νικάς συνεχώς.

Από την άλλη, ο «Σάρας» έφερε νέες ιδέες και τις προσάρμοσε πολύ καλά στην ομάδα. Έφτιαξε ένα πολύ σωστό σύστημα. Τοποθέτησε τον κάθε παίκτη στη σωστή θέση.

Αυτό, ήταν πολύ ευεργετικό για την ομάδα και φαίνεται από τις νίκες», ήταν τα λόγια του διεθνούς γκαρντ στο «TivibuSpor».