Ολυμπιακός: Πονάει ο Ουόκαπ, πονάει και η ομάδα

Η κατάσταση του Ουόκαπ έχει αντίκτυπο στην εικόνα της ομάδας, κι ενώ και ο Κάνααν δεν είναι στα καλύτερά του

Ολυμπιακός: Πονάει ο Ουόκαπ, πονάει και η ομάδα

Επαγγελματική νίκη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη χωρίς να θέλξουν με την απόδοσή τους. Ίσως επηρεασμένοι απ’ την ήττα με την Εφές, ίσως νομίζοντας ότι θα κερδίσουν άκοπα, οι παίκτες του Μπαρτζώκα τα …χρειάστηκαν και έπρεπε να πατήσουν το γκάζι στο τέλος, για να απλουστεύσουν τα πράγματα.

Μακ Κίσικ και Λαρεντζάκης έδωσαν το νεύρο που χρειαζόταν η ομάδα και μαζί με τους Πίτερς και Φαλ ήταν οι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού. Η κατάσταση του Ουόκαπ έχει αντίκτυπο στην εικόνα της ομάδας, ενώ κι ο Κάνααν δεν είναι στο καλύτερο φεγγάρι του. Μέσα σ’ όλα ήρθε ο τραυματισμός του Πετρούσεφ, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να προσεύχονται να μην είναι κάτι σοβαρό.

Μπαίνοντας στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, όπου και θα κριθεί η θέση του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και «πάνοπλοι».

Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους τα δυο παιχνίδια στο Βελιγράδι, με Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα, ενώ στο φινάλε της ρέγκιουλαρ σίζον περιμένουν στο ΣΕΦ τη Φενέρμπαχτσε.

Το «τρία στα τρία» θα ήταν το ιδανικό σενάριο, δεν είναι όμως και το πιο απλό. Θα χρειαστεί το μέγιστο απ’ όλους και όσο πιο σωστή διαχείριση του ρόστερ από τον Μπαρτζώκα. Διακρίνεται ένα έλλειμμα φρεσκάδας το τελευταίο διάστημα, αλλά είμαστε σίγουροι πως θα …μασάει σίδερα στα επόμενα παιχνίδια ο Ολυμπιακός!