Παναθηναϊκός: Παίζει ο Βιλντόζα

Ο Λούκα Βιλντόζα έλαβε μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και θα είναι στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν για τον αυριανό (22/3) αγώνα με τη Μπαρτσελόνα

Παναθηναϊκός: Παίζει ο Βιλντόζα

Ο Λούκα Βιλντόζα προπονήθηκε την Πέμπτη (21/3) και όλα δείχνουν πως θα τεθεί στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα αύριο (22/3) στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργεντινός άσος είχε περάσει την πόρτα του χειρουργείου μετά τη ρήξη μηνίσκου που υπέστη στο ματς με το Περιστέρι στις αρχές Ιανουαρίου και χρειάστηκε τρεις εβδομάδες στα «πιτς».

Στη συνέχεια, γύρισε στη δράση, όμως η αποθεραπεία του δεν είχε ολοκληρωθεί στο 100% και ο ίδιος ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στο γόνατο.

Κατά τη διάρκεια του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας ο 29χρονος δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί και πέρασε ακόμα έναν μήνα εκτός δράσης.

Ο Βιλντόζα ακολούθησε το πρόγραμμα του κόουτς Αταμάν και κατά πάσα πιθανότητα θα τεθεί στη διάθεσή του για τον αγώνα με τους Καταλανούς.

Θυμίζουμε πως την τρέχουσα σεζόν ο Αργεντινός γκαρντ έχει 6,1 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 17' στο παρκέ κατά μέσο όρο (21 συμμετοχές στην Euroleague).