Χεζόνια «Δεν ξέρω τίποτα για την επόμενη σεζόν»

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε σε Σέρβους δημοσιογράφους και ήταν αινιγματικός για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης «φουντώνοντας» ακόμα περισσότερο τις φήμες

Χεζόνια «Δεν ξέρω τίποτα για την επόμενη σεζόν»

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο Βελιγράδι ενόψει και της αναμέτρησης με την Παρτιζάν για την 31η αγωνιστική της EuroLeague , με τους Σέρβους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο για τις καθιερωμένες συνεντεύξεις να ρωτούν τον Μάριο Χεζόνια για το μέλλον του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η απάντηση του Κροάτη ήταν αινιγματική, καθώς υποστήριξε πως ακόμα δεν γνωρίζει τίποτα. «Δέχομαι πολλά μηνύματα, είμαι ευγνώμων σε όλους τους φιλάθλους που με ακολουθούν και με σέβονται. Όσο για την επόμενη σεζόν, δεν ξέρω τίποτα.

Είμαι συγκεντρωμένος στο μέγιστο σε αυτή τη σεζόν. Ας επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία και μετά θα είναι πιο εύκολο να σκεφτούμε το μέλλον», απάντησε χαρακτηριστικά ο Κροάτης.

Επιπλέον ο Χεζόνια ρωτήθηκε και για την ατμόσφαιρα που περιμένει την ομάδα του απόψε στην Stark Arena, λέγοντας: «Δεν είναι πρόβλημα για εμάς που καταγόμαστε από τα Βαλκάνια. Εγώ και ο Μούσα ξέρουμε ότι η καλύτερη ατμόσφαιρα στον κόσμο είναι στο Βελιγράδι», ενώ πρόσθεσε:

«Ως φαν της EuroLeague, θα ήθελα να δω την Παρτιζάν στα play off. Το ματς είναι σημαντικό και για εμάς γιατί χάσαμε κάποια παιχνίδια το προηγούμενο διάστημα, όταν είχαμε απουσίες και τραυματισμούς».