Μποζίκας: «Να επιμείνουμε στο αγωνιστικό μας πλάνο - Με μισή προπόνηση Ουόκαπ και Γκος»

Δηλώσεις λίγο πριν το τζάμπολ του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για τη EuroLeague παραχώρησε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας.

Μποζίκας: «Να επιμείνουμε στο αγωνιστικό μας πλάνο - Με μισή προπόνηση Ουόκαπ και Γκος»

Στα στοιχεία που θα κρίνουν το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μίλησε ο βοηθός προπονητή των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Μποζίκας που αναφέρθηκε και στην κατάσταση των Ουόκαπ και Γκος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πού θα κριθεί το ντέρμπι: «Θα κριθεί στα στοιχεία στα οποία κρίνονται συνήθως τέτοια ντέρμπι. Έλεγχος ρυθμού, λάθη, ριμπάουντ, δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τα συναισθήματά μας. Μην περιμένουμε να νικήσουμε από το πρώτο λεπτό και να επιμείνουμε στο αγωνιστικό μας πλάνο».

Για την κατάσταση του Γουόκαπ: «Και ο Ουόκαπ και ο Γκος έρχονται στο αποψινό ματς με μισή προπόνηση. Είναι πολύ καλά πνευματικά, αλλά σωματικά σίγουρα δεν βρίσκονται στο 100%. Έχουμε βάθος στο ρόστερ μας και αυτό φάνηκε και στο ότι το κενό του καλύφθηκε κόντρα στη Βίρτους».

Για τις διαφορές αυτών των ντέρμπι από τα υπόλοιπα παιχνίδια της EuroLeague: «Θεωρητικά είναι πιο εύκολα τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το κίνητρο είναι δεδομένο. το μόνο που μένει είναι να προετοιμαστούμε όπως πρέπει σε επίπεδο τακτικής».