Ολυμπιακός: Η μπάλα στον Φαλ

Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να κάνει σημείο αναφοράς στον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος έχει κυριαρχήσει απέναντι στον Ματίας Λεσόρ. 

Ολυμπιακός: Η μπάλα στον Φαλ

Κρίσιμο παιχνίδι στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη κόντρα στους «πράσινους» για να έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση μιας θέσης μέσα στην τετράδα, η οποία θα φέρει και το πλεονέκτημα έδρας.

Και θα επιδιώξει να τα καταφέρει έχοντας για πρωταγωνιστή τον Γάλλο σέντερ. Ο Μουσταφά Φαλ παίζει συνήθως εξαιρετικά κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχει βρει τον τρόπο να κυριαρχεί μέσα στη ρακέτα και ο υψηλόσωμος σέντερ θα γίνει σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό μέσα στη ρακέτα.

Στον περασμένο τελικό για το Κύπελλο, στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο θηριώδης ψηλός είχε 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, συν 2 κοψίματα. Παράλληλα, με την θεόρατη παρουσία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, φόβισε τον αντίπαλο και τον ανάγκασε να στραφεί σε τραβηγμένες προσπάθειες. Στις μάχες μέσα στη ρακέτα, νίκησε κατά κράτος το αντίπαλο δέος, Ματίας Λεσόρ, και για ακόμη μία φορά θα επιχειρήσει να δείξει την υπεροχή του.

Όχι μόνο τελειώνοντας τις φάσεις με το ποστ-απ παιχνίδια του, αλλά και αξιοποιώντας το μυαλό του πασάροντας στον ελεύθερο παίκτη, όταν θα δεχτεί και δεύτερο αντίπαλο.