Παναθηναϊκός: Απόντες Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο

Ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχοντας εκτός δράσης τους Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο

Παναθηναϊκός: Απόντες Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο

Με τα δύο γνωστά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην 29η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Εργκίν Αταμάν είδε τους Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο να μην δίνουν και πάλι το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης (12/3), με τους δύο «πράσινους» να κάνουν θεραπεία και να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Ο μεν Αργεντινός υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του στο γόνατο κατά τη διάρκεια του προημιτελικού στο Final 8 της Κρήτης κόντρα στην ΑΕΚ και από τότε έχει τεθεί νοκ άουτ.

Ο δε Έλληνας σέντερ τραυματίστηκε στην επιγονατίδα του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Ολλανδία στη Χάγη για τα προκριματικά του Eurobasket 2025 και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να παίξει στο ΣΕΦ.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των δύο παικτών, αν και ο Αντετοκούνμπο έχει λίγο περισσότερες για να δώσει το «παρών» στο ντέρμπι με τους «ερυθρολεύκους».