Marca: «Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Χεζόνια»

Δεδομένη θεωρούν στη Ρεάλ Μαδρίτης την αποχώρηση του Μάριο Χεζόνια, με τη «Marca» να αποκαλύπτει και την πρόταση του Παναθηναϊκού στον Κροάτη φόργουορντ.

Marca: «Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Χεζόνια»

Τους τελευταίους μήνες της «θητείας» του στη Ρεάλ Μαδρίτης διανύει ο Μάριο Χεζόνια, με τα ισπανικά Μέσα να θεωρούν πλέον δεδομένη την αποχώρησή του από το σύλλογο στο τέλος της σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Όπως σημειώνει η «Marca», ο σύλλογος της Μαδρίτης το έχει πάρει απόφαση ότι ο Κροάτης φόργουορντ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη περίοδο, με το δημοσίευμα να αποκαλύπτει παράλληλα και την πρόταση που έχει δεχτεί ο παίκτης για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Όπως τονίζεται, οι «πράσινοι» έχουν προσφέρει στον «Super Mario» τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με καθαρές ετήσιες απολαβές ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μένει πλέον να φανεί αν ο παίκτης θα απαντήσει θετικά και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με την ελληνική ομάδα.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι ο Χεζόνια έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωση της συνεργασίας του με το σύλλογο, ενώ δεν διατηρεί καλές σχέσεις και με τον προπονητή Τσους Ματέο, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του στα παιχνίδια της ομάδας.