Απίθανο να προλάβει το ΟΑΚΑ ο Στρέλνιεκς

Χωρίς τον Γιάνις Στρέλνιεκς ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει Παναθηναϊκού. Απίθανο να προλάβει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. 

Απίθανο να προλάβει το ΟΑΚΑ ο Στρέλνιεκς

Ύστερα από το ρεπό της Δευτέρας (5/11), η ομάδα του Ολυμπιακού επέστρεψε στο ΣΕΦ, ξεκινώντας την προετοιμασία της το παιχνίδι της Παρασκευής (9/11, 21:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική της EuroLeague.

Εκτός προπόνησης έμεινε για ακόμη μία φορά ο Γιάνις Στρέλνιεκς και οι πιθανότητες να καταφέρει να δώσει το "παρών" κόντρα στους "πράσινους" είναι ελάχιστες. Ο Λετονός γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό (θλάση) και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα θελήσει να τον περιμένει έως και την τελευταία στιγμή, αλλά ο 29χρονος γκαρντ συνεχίζει να αισθάνεται πόνους στο συγκεκριμένο σημείο. Οι Πειραιώτες δεν θέλουν να ρισκάρουν με την περίπτωση του, ούτε και θέλουν να ζορίσουν την επάνοδο του στην αγωνιστική δράση. Άλλωστε, επέσπευσαν την επιστροφή του στο ματς κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, με αποτέλεσμα η κατάσταση του να επιδεινωθεί.