Ρεάλ Μαδρίτης: «Στον… αέρα ο Τσους Ματέο»

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες και το μέλλον του Τσους Ματέο να είναι αβέβαιο.

Ρεάλ Μαδρίτης: «Στον… αέρα ο Τσους Ματέο»

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έχει κάνει μία εξαιρετική σεζόν μέχρι τώρα και να οδηγεί την κούρσα στην Euroleague, αλλά οι τρεις σερί ήττες έχουν δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στα αποδυτήρια της.

Σύμφωνα με τη Marca η ήττα από τη Φενέρμπαχτσε έχει προκαλέσει τριγμούς στους Μαδριλένους. Μάλιστα το κλίμα έχει βαρύνει τόσο πολύ που έχουν φτάσει στο σημείο να γίνεται κουβέντα ακόμα και για το μέλλον του Τσους Ματέο.

Η καρέκλα του προπονητή της ισπανικής ομάδας τρίζει επικίνδυνα σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ, αφού το κλίμα έχει στραβώσει επικίνδυνα. «Πρέπει να αλλάξουμε την δυναμική και να επιστρέψουμε να παίζουμε σαν ομάδα. Να αρχίσουμε να διασκεδάζουμε ξανά το παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά», δήλωσε ο Γιουλ μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρ.

Η Marca αναφέρει πως ο Ματέο είναι υπεύθυνος για το γεγονός πως η Ρεάλ στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν δείχνει να έχει ξεφουσκώσει. Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Ματέο δεν μπορεί να αισθάνεται άνετος. Μάλιστα υπάρχει και θέμα με σημαντικούς παίκτες όπως ο Ταβάρες, ο Χεζόνια, ο Πουαριέ που δεν ξέρουν που θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν, ενώ ο Ρούντι, ο Γιουλ και ο Σέρχιο Ροντρίγκες δεν γνωρίζουν αν θα συνεχίσουν την καριέρα τους.