Παπανικολάου: «Ο πατέρας μου μόχθησε πάρα πολύ για να είμαι εγώ αυτός που είμαι»

Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στη στήριξη που είχε από την οικογένειά του όταν ξεκίνησε την καριέρα του.

Παπανικολάου: «Ο πατέρας μου μόχθησε πάρα πολύ για να είμαι εγώ αυτός που είμαι»

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ο MVP της αναμέτρησης κόντρα στη Βίρτους στο ΣΕΦ. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε τόσο στο θετικό αποτέλεσμα, όσο και στη βοήθεια που είχε από την οικογένειά του, όταν ξεκίνησε την καριέρα του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Από τη στιγμή που στο πρώτο μέρος επιτρέψαμε στη Μπολόνια να κάνει προπόνηση. Τους επιτρέψαμε να βγαίνουν plays, να παίρνουν θέσεις και να μην πιέζονται. Τον αντίπαλο αν τον βγάλεις έστω και λίγο από τη θέση του, θα πάρει σουτ υπό κακές προϋποθέσεις. Μια ομάδα, όπως η Βίρτους, με επιθετικό ταλέντο αν την αφήσεις να παίξει όπως θέλει θα σε τιμωρήσει. Έπρεπε να βγάλουμε παραπάνω ενέργεια.

Είπαμε ότι μπαίνουμε στη τελική ευθεία και πρέπει να στο βγάζουμε στο παρκέ. Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να αλλάξουμε την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο και στο τέλος βγήκαμε νικητές.

Πολλά κρίνονται από τα παιδιά που καλύπτουν το κενό. Ο Τόμας (Γουόκαπ) είναι ένας παίκτης που προσφέρει ηρεμία. Με τον Νάιτζελ (Γκος)-που επέστρεψε από τραυματισμό- υπήρχε μια αναμπουμπούλα. Αλλά, μέσω της προσπάθειάς μας, κυρίως αμυντικά, πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Βλέποντας τους άμεσους ανταγωνιστές μας να κερδίζουν-η Φενέρ κέρδισε τη Ρεάλ-κάθε νίκη μετράει».