Το σχόλιο του Βασίλη Σπανούλη για το προσπέρασμα του Μάικ Τζέιμς

Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Μάικ Τζέιμς τον προσπέρασε στην κορυφή των σκόρερ.

Το σχόλιο του Βασίλη Σπανούλη για το προσπέρασμα του Μάικ Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague και ξεπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη. Ο παλαίμαχος Έλληνας γκαρντ, ο οποίος πλέον είναι προπονητής στο Περιστέρι, αναφέρθηκε στο γεγονός.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μιλάμε για έναν πολύ μεγάλο παίκτη (σ.σ. Μάικ Τζέιμς). Δουλεύει πάρα πολύ. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Δεν μπορείς να έχεις αυτά τα κατορθώματα χωρίς να έχεις δουλέψει σκληρά. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Δεν με νοιάζει αν είμαι στο Νο.2 ή στο Νο.10. Προσωπικά ποτέ μου δεν κοίταξα τα στατιστικά, αλλά τις νίκες και τους τίτλους. Τα προσωπικά στατιστικά, ήρθαν μέσα απ’ τις νίκες και φυσικά απ’ την προσωπική μου δουλειά.

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε, δεν θα μείνουν εκεί πέρα για πάντα. Βγαίνουν μεγάλοι παίκτες και σπάνε αυτά τα ρεκόρ με διαφορετικό τρόπο. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να σκοράρει. Ο Μάικ έχει το δικό του τρόπο. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Δεν είναι εύκολο να βγαίνεις πρώτος στην Ευρωλίγκα. Για τον παίκτη που είναι ταλαντούχος και έχει πάρει φωτιά, ό,τι άμυνα και να παίξεις είναι αργά. Είμαστε δύο διαφορετικοί παίκτες. Καθένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Πάντα φυσικά εξαρτάται και απ’ την ομάδα που έχεις»..