«Δεδομένη η αποχώρηση του Χεζόνια για τον ΠΑΟ»

Οι ισπανικές εφημερίδες θεωρούν σίγουρη την αποχώρηση του Μάριο Χεζόνια από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό

«Δεδομένη η αποχώρηση του Χεζόνια για τον ΠΑΟ»

Η Ρεάλ Μαδρίτης διανύει μια δύσκολη περίοδο με τρεις σερί ήττες στην Euroleague και ο ισπανικός Τύπος ανέλυσε τόσο την πορεία των Μαδριλένων, όσο και τα συμβόλαια των παικτών του Τσους Ματέο.

Για ακόμα μία φορά, λοιπόν, οι Ισπανοί σημείωσαν πως ο Μάριο Χεζόνια... πλησιάζει στο «τριφύλλι».

Άλλωστε, τα media στην Ιβηρική Χερσόνησο έχουν γράψει ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα για το έντονο... φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Κροάτη φόργουορντ.

Πιο συγκεκριμένα, η «Sport» τόνισε σε αφιέρωμά της την Παρασκευή (8/3) μεταξύ άλλων:

«Αν σκεφτούμε την επόμενη σεζόν, υπάρχουν πολλοί αβέβαιοι. Η αποχώρηση του Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό θεωρείται ολοένα και πιο δεδομένη»

Από την άλλη πλευρά η «Marca», που επίσης… ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρει την ίδια μέρα: «Φαίνεται πως ο Χεζόνια δεν θα συνεχίσει στην Μαδρίτη».

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι ο Κροάτης φόργουορντ θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ ολοένα και περισσότεροι στην Ισπανία θεωρούν πως ο επόμενος... σταθμός της καριέρας του θα είναι στην Αθήνα, για λογαριασμό της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.