Φαλ: «Ξέραμε ότι ήταν σαν... τελικός!»

Ο Moυστάφα Φαλ αναφέριθηκε στο ότι ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση να καλύψουν τα κενά των απόντων γνωρίζοντας την σημασία του αγώνα.

Φαλ: «Ξέραμε ότι ήταν σαν... τελικός!»

Ο Oλυμπιακός αντιπαρήλθε των απουσιών (με κορυφαία του Γουόκαπ) αλλά και του -9 στο ημίχρονο από τη Βίρτους Μπολόνια, στο ΣΕΦ κι όχι μόνο νίκησε αλλά πήρε και τη διαφορά, που, σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων, θα του χρησιμεύσει.

Ο Moυστάφα Φαλ μετά το 74-69 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της EuroLeague τόνισε πως άπαντες στην ομάδα έδωσαν το κάτι παραπάνω γνωρίζοντας την σημασία τηα αναμέτρησης:

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ξέραμε ότι ήταν σαν τελικός. Έπρεπε να παλέψουμε. Δεν μπορούσαμε να χάσουμε έτσι. Είχαμε δεχθεί 46 πόντους στο πρώτο μέρος, οπότε το θέμα ήταν η άμυνά μας. Νομίζω ότι όλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση και καταλήξαμε να πάρουμε τη νίκη.

Όταν χάνεις με 9 πόντους στην έδρα σου, όλοι πρέπει να κάνουν step-up, ειδικά τώρα που έλειπε ο Τόμας (Γουόκαπ). Μας πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστούμε, αλλά όλοι έπρεπε να κάνουν κάτι παραπάνω για να καλύψουμε όσο περισσότερο γινόταν τα λάθη μας στην άμυνα και να παίξουμε με πυγμή στην επίθεση.

Νομίζω πώς όλοι ξέρουν ότι είμαστε μία αμυντικογενής ομάδα. Δυσκολευτήκαμε σε κάποιες στιγμές, αλλά δεν μπορούσαμε να χάσουμε έτσι, σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι στην έδρα μας. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα», ανέφερε αναλυτικά ο Γάλλος σέντερ.