Αταμάν: «Πιο επικίνδυνο το ματς με τη Βιλερμπάν σε σχέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν μίλησε για την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ (8/3, 21.15).

Αταμάν: «Πιο επικίνδυνο το ματς με τη Βιλερμπάν σε σχέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ (8/3, 21.15), ανέλυσε τις δυσκολίες μίας τέτοιας αναμέτρησης.

Ο Τούρκος τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε: «Για εμένα το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν είναι πιο επικίνδυνο από εκείνο με τη Ρεάλ, γιατί αν χάναμε στη Μαδρίτη θα ήταν οκ. Πήραμε μία έξτρα νίκη εκεί. Αν χάσεις στην έδρα σου από τη Βιλερμπάν είναι μεγάλη η ζημιά για όλα τα παιχνίδια που έχεις δώσει μέχρι στιγμής. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι».

Συνεχίζοντας ο Τούρκος τεχνικός είπε: «Μπορεί να μην είναι στην κούρσα για τα playoffs, αλλά ο Ντε Κολό επέστρεψε μετά από απουσία μηνών λόγω τραυματισμού και είναι ο Ντε Κολό, είναι πάντα ένας επικίνδυνος παίκτης στην επίθεση. Ο Λοβέρν είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς της διοργάνωσης στο σκοράρισμα. Έχουν τον Καμπαρό, τον Φαλ κάτω από καλάθι. Έχουν καλό ρόστερ. Ναι, είχαν κάποια προβλήματα μέσα στη σεζόν και δεν κυνηγάνε τα playoffs, αλλά έρχονται εδώ χωρίς στρες για να πάρουν τη νίκη».

Για τους λόγους που θεωρεί επικίνδυνο το ματς δήλωσε: «Είναι πολύ επικίνδυνο γιατί όλοι, οι παίκτες, το σταφ, οι οπαδοί μας θεωρούν ότι είναι ένα εύκολο παιχνίδι και είναι εφησυχασμένοι. Οπότε πρέπει όλοι να είμαστε πνευματικά έτοιμοι και φυσικά οι οπαδοί μας, γιατί σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει στην έδρα μας, είχαν μεγάλη συμβολή. Για μένα είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».