Oμπράντοβιτς: «Εκτός πάγκων για έναν χρόνο μετά την Παρτιζάν!»

 

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στο μέλλον του στην Παρτιζάν ξεκαθαρίζοντας πως εφόσον αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους», θα μείνει μακριά από τους πάγκους για έναν χρόνο.

Oμπράντοβιτς: «Εκτός πάγκων για έναν χρόνο μετά την Παρτιζάν!»

Την πρακτική της προπονητικής «αγρανάπαυσης» παραμένοντας σπίτι του για ένα χρόνο όπως είχε κάνει και πριν έρθει στην Παρτιζάν (τον Ιούνιο του 2021) προτίθεται ν' ακολουθήσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εφόσον αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο Ομπράντοβιτς, που γύρισε στην ομάδα την οποία ανδρώθηκε (παικτικά και προπονητικά) μετά από 28 χρόνια, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών ρωτήθηκε για το μέλλον του εκεί παραμονές του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (8/3, 21:30).

«Δεν μπορώ να μιλήσω πραγματικά για αυτό αυτή τη στιγμή. Όταν τελείωσα τη δουλειά μου στον Παναθηναϊκό, μετά από 13 χρόνια, έκανα ένα χρόνο διάλειμμα. Όταν έφυγα από τη Φενέρμπαχτσε μετά από επτά χρόνια, επίσης (το έκανα). Δεν πιστεύω πως θα πάω σε άλλο σύλλογο όταν τελειώσω από την Παρτιζάν. Σίγουρα πάντως δεν θα δουλέψω για έναν χρόνο. Θα φανεί αν τελικά συνεχίσω εδώ. Ο χρόνος θα δείξει» ανέφερε χαρακτηριστικά.