Ολυμπιακός: Συνέχισε από κει που σταμάτησε!

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στη δράση με μια σπουδαία εμφάνιση στο Κάουνας

Ολυμπιακός: Συνέχισε από κει που σταμάτησε!

Σε μια έδρα που πριν λίγο καιρό είχε χάσει καθαρά ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός ήταν «καταιγιστικός» και έκανε με τα κρεμμυδάκια τη Ζαλγκίρις! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέρασε σαν σίφουνας απ’ το «καυτό» Κάουνας και έκανε άλλο ένα βήμα για την παρουσία του στην πρώτη εξάδα. Με την προοπτική να τερματίσει ακόμη υψηλότερα.

Απουσίες και διακοπή δεν στάθηκαν ικανές να επηρεάσουν τον Ολυμπιακό, o οποίος συνέχισε από κει που σταμάτησε, από τον θρίαμβο δηλαδή επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο.

Ο Μακ Κίσικ, με τους Λαρεντζάκη και Γκος έξω, βρήκε περισσότερο χρόνο συμμετοχής και …υπενθύμισε πόσο σπουδαίος παίκτης είναι. Ήταν πρωταγωνιστής στο «ξέσπασμα» του Ολυμπιακού στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Δίπλα στον Σακίλ ο Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος έκανε προσωπικό ρεκόρ πόντων στην Ευρωλίγκα. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του ήταν ως παίκτης της Ζαλγκίρις.

Ο Ολυμπιακός πήρε λοιπόν ένα υπερπολύτιμο «διπλό», ενώ καλό γι’ αυτόν ήταν και η ήττα της Μπασκόνια στην Πόλη απ’ τη Φενέρμπαχτσε. Οι Πειραιώτες ξέφυγαν από τους Βάσκους, τους οποίους δεν θέλουν σε ισοβαθμία, αφού είναι στο 0-2 μαζί τους. Κι ενώ τη Φενέρ την αντιμετωπίζουν στο ΣΕΦ στο φινάλε της ρέγκιουλαρ σίζον, έχοντας χάσει στην Πόλη μόλις με δυο πόντους.

Για τον Ολυμπιακό τώρα, ακολουθούν στην Ευρωλίγκα δυο σπουδαία ματς, με Βίρτους και Παναθηναϊκό, και τα δυο στο φαληρικό στάδιο. Με «δύο στα δύο» οι «ερυθρόλευκοι» θα πατήσουν γερά στην εξάδα, ενώ θα μπορούν να τρέφουν βλέψεις ακόμη και για τετράδα! Πρώτα πάντως, υπάρχει το ματς με το Περιστέρι για το πρωτάθλημα τη Δευτέρα.