Μιχαΐλοβιτς για Παρτιζάν: «Δεν εγκρίνω τα συνθήματα - Έχουμε πληρώσει 1,5 εκ. ευρώ σε πρόστιμα»

Το γεγονός ότι η Παρτιζάν έχει πληρώσει περίπου 1,5 εκ. ευρώ σε πρόστιμα για συνθήματα των οπαδών της τόνισε σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς.

Μιχαΐλοβιτς για Παρτιζάν: «Δεν εγκρίνω τα συνθήματα - Έχουμε πληρώσει 1,5 εκ. ευρώ σε πρόστιμα»

Για την παρουσία της Παρτιζάν στη EuroLeague μίλησε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Prva ο πρόεδρος της συλλόγου Οστόγια Μιχαΐλοβιτς.

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν μίλησε για την προσπάθεια να πάρει η ομάδα του άδεια τύπου Α και να έχει εξασφαλισμένη τη θέση της στη EuroLeague, ενώ παράλληλα μίλησε και για τις δυσκολίες, μεταξύ αυτών και από τους οπαδούς του, μιας και τόνισε ότι η διοίκηση πληρώσει περίπου 1,5 εκ. ευρώ για υβριστικά συνθήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ποτέ μου δεν ενέκρινα αυτού του είδους τα συνθήματα στις κερκίδες. Πολλοί οπαδοί έρχονται στους αγώνες μας, μόλις ένα μικρό κομμάτι τους τα τραγουδάει.

Φυσικά και είμαι κατά των άσχημων συνθημάτων προς τον πρόεδρο της χώρας μας, αλλά είμαι επίσης κατά αυτών προς τις αντίπαλες ομάδες, τους προπονητές και τους οπαδούς. Όπως έχω πει πολλές φορές, αυτά δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν. Τα πληρώνουμε πολύ ακριβά.

Μέσα στα τελευταία χρόνια έχουμε πληρώσει περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ για συνθήματα κατά του προέδρου της Σερβίας. Με τόσα λεφτά θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάποιον ποιοτικό παίκτη.

Οι οπαδοί μας πρέπει να σταματήσουν αυτού του είδους τη συμπεριφορά. Αυτή τη στιγμή, προσπαθούμε να πάρουμε δίπλωμα επιπέδου Α στην Euroleague. Αυτή η συμπεριφορά δεν βοηθάει κανέναν.

Δεν είμαστε πολιτικός οργανισμός, είμαστε αθλητική ομάδα. Κανείς στην Παρτιζάν δεν λαμβάνει μέρος σε διαμαρτυρίες αντί της πολιτείας της Σερβίας. Στο παρελθόν, αρχηγοί διαφορετικών κλαμπ το έκαναν αυτό.

Η πολιτεία πάντα μας βοηθάει. Αντί να συμμετέχουμε σε πολιτικά προβλήματα, εμείς επικεντρωνόμαστε στα αθλητικά, στο να πάρουμε την άδεια τύπου Α στην Euroleague και να αυξήσουμε τα τηλεοπτικά μας έσοδα».