Αγωνία για την συμμετοχή του Στρέλνιεκς στο ΟΑΚΑ

Τα δεδομένα για τον τραυματία Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Παρασκευής (9/11) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. 

Αγωνία για την συμμετοχή του Στρέλνιεκς στο ΟΑΚΑ

Στον Ολυμπιακό, πλέον, αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου και στρέφουν την προσοχή τους στην έκτη αγωνιστική της EuroLeague. Την ερχόμενη Παρασκευή, οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό (21:00) στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι για την φετινή σεζόν, σε ευρωπαϊκό φόντο.

Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν θα κρίνει κάτι ιδιαίτερο, αλλά αναμφισβήτητα ο νικητής από το παιχνίδι θα αποκτήσει προβάδισμα στην κατάταξη («κόκκινοι» και «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 3-2), ενώ θα κερδίσει και την ηρεμία του ενόψει της συνέχειας.

Το ερώτημα, πλέον, που απασχολεί τους Πειραιώτες είναι το αν θα καταφέρουν να έχουν στην διάθεση τους τον Γιάνις Στρέλνιεκς. Είναι το θέμα για το οποίο άπαντες αγωνιούν στο μεγάλο λιμάνι. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η συμμετοχή του στο παιχνίδι χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Λετονός γκαρντ συνεχίζει να ταλαιπωρείται με την θλάση στον προσαγωγό και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Οι ενοχλήσεις παραμένουν και δεν έχουν υποχωρήσει.

Την Δευτέρα (5/11) η ομάδα του Ολυμπιακού έχει ρεπό και από Τρίτη-Τετάρτη, ο Γιάνις Στρέλνιεκς θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του. Ο Ντέιβιντ Μπλατ, πάντως, δείχνει την διάθεση να τον περιμένει έως και την τελευταία στιγμή, καθώς ποντάρει στο επιθετικό και στο δημιουργικό ταλέντο του 29χρονου γκαρντ.