Λαρεντζάκης: «Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της Βαλένθια»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ισπανία για το κρίσιμο ματς με την Βαλένθιια (8/2)

Λαρεντζάκης: «Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της Βαλένθια»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στις δηλώσεις που έγιναν στο αεροδρόμιο για το κρίσιμο ματς της Πέμπτης (8/2) με την Βαλένθια για την Euroleague.

O άσος του Ολυμπιακού δήλωσε πριν από την αναχώρηση για την Ισπανία:

«Είναι πάρα πολύ κομβικό παιχνίδι. Σίγουρα είναι μεγάλης έντασης ματς. Ξέρουμε τη Βαλένθια, ξέρουμε ότι έχει από τις καλύτερες άμυνες στη διοργάνωση. Παίζει με πολλές επαφές κι έχει σκληράδα, αλλά θεωρώ ότι έχουμε μιλήσει, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά κι είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ και θα διαχειριστούμε όλη αυτή την πίεση.

Είναι κι ένας δικός μας οδηγός αυτή η σκληράδα κι αυτή η άμυνα κι η νοοτροπία ότι κάθε φάση δίνουμε το 100% και με πολλές επαφές, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε και τα μειονεκτήματα της Βαλένθια, τα ξέρουμε, να πάμε εκεί και να τα εκμεταλλευτούμε.

Σε ερώτηση για το πρώτο ματς, όταν ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, ο Λαρεντζάκης απάντησε: «Είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Ήταν πολύ καιρό πριν. Σίγουρα να μη πέσουμε πάλι στην παγίδα και σε αυτή τη διστακτικότητα που είχαμε στο πρώτο ματς».

Για την επιστροφή του Μουσταφά Φαλ: «Ο Φαλ ξέρουμε τι μπορεί να δώσει. Είναι μεγάλη προσθήκη που μας δίνει στη συγκεκριμένη θέση και σίγουρα είναι στα θετικά του παιχνιδιού, στα υπέρ μας».