Έχει μέταλλο στα δύσκολα, απαντήσεις Ουόκαπ και ανέλπιστους πρωταγωνιστές!

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα σπουδαίο διπλό στο Μόναχο και κοιτάζει την εξάδα στα ματιά. Οι -όχι συνήθεις- θετικοί πρωταγωνιστές και οι απαντήσεις του Τόμας Ουόκαπ.

Έχει μέταλλο στα δύσκολα, απαντήσεις Ουόκαπ και ανέλπιστους πρωταγωνιστές!

Το ματς στο Μόναχο είχε χαρακτήρα τελικού τόσο για τη Μπάγερν όσο και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν λύγισε στην πίεση των Βαυαρών, αντιθέτως με επιθετικά ξεσπάσματα και ατσάλινη άμυνα πήρε ένα αποτέλεσμα που ισοδυναμεί με σοβαρή υποψηφιότητα για εξάδα.

Το «πρέπει» για τους «ερυθρόλευκους» ήταν μεγάλο, όπως και τα προβλήματα απουσιών που συνεχίζουν να τους ταλαιπωρούν. Ακόμα και έτσι όμως η ομάδα του Μπαρτζώκα βρίσκει τον εαυτό της αλλά και λύσεις από παίκτες που μέχρι τώρα δεν ξεχώρισαν.

Σίγουρα, το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος σίγουρα πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα. Έψαχνε ένα τέτοιο παιχνίδι ο διεθνής άσος για να δώσει απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι εδώ και μπορεί να αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό της ομάδας του Μπαρτζώκα.

Πέραν από τον σταθερά ανερχόμενο σε απόδοση και ροτέισον Πετρούσεφ, ο οποίος σταδιακά γίνεται ο παίκτης που ονειρεύονταν οι φίλοι των Πειραιωτών, θα θέλαμε να σταθούμε και στον Ίγκνας Μπραζντέικις.

Ο Λιθουανός άσος βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα του και τον ρόλό του, ενώ στο Μόναχο κράτησε μόνος του τον Ολυμπιακό στις αρχές του αγώνα, σε μία βραδιά που δεν φάνηκαν οι συνήθεις φετινοί πρωταγωνιστές του (Πίτερς - Κάνααν).

Είναι πολύ σημαντικό ότι στα δύσκολα ο Ολυμπιακό βρίσκει λύσεις, ενώ διαθέτει μέταλλο για να παίρνει σπουδαία αποτελέσματα. Και όσο παραμένει ελλιπής έχει μόνο να ελπίζει σε ακόμα καλύτερη εικόνα στο βάθος της σεζόν, όταν η ομάδα θα είναι πλήρης...