Τζίκιτς: «Καρδιά και πάθος θα μας δώσουν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ»

Καρδιά και πάθος ζήτησε από τους παίκτες του ο τεχνικός της Μπουντούτσνοστ, Αλεξάνταρ Τζίκιτς, ενόψει της αυριανής (2/11, 20:00) αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Μαυροβούνιο, για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Τζίκιτς: «Καρδιά και πάθος θα μας δώσουν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ»

«Θέλουμε να δείξουμε στους φιλάθλους μας ότι τους σεβόμαστε και ότι τους θέλουμε κοντά μας, ό,τι και να γίνει», είπε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών της Αδριατικής Λίγκας στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague και πρόσθεσε: «Αυτό γίνεται καλύτερα όταν παίζουμε με καρδιά και πάθος κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τον έλεγχό μας, την ενέργειά μας και την εκτέλεσή μας».

«Πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε τον Καλάθη»

Από την πλευρά του, ο γνώριμος μας γκαρντ από τη «θητεία» του στην ΑΕΚ, Νίκολα Ιβάνοβιτς, είπε: «Έχουμε τεράστιο σεβασμό για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς αρκετοί από αυτούς αγωνίζονται πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα. Παίζουν εκπληκτικό μπάσκετ και θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Η... μηχανή της ομάδας τους είναι ο Νικ Καλάθης γι’ αυτό πολλά θα εξαρτηθούν από εκείνον, αλλά και τον τρόπο που θα τον αντιμετωπίσουμε».