Λαπροβίτολα για Ρούμπιο: «Δεν έχει υπογράψει - Πρέπει να κάνουμε υπομονή»

Για την παρουσία του Ρίκι Ρούμπιο στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα μίλησε ο Νίκολα Λαπροβίτολα.

Λαπροβίτολα για Ρούμπιο: «Δεν έχει υπογράψει - Πρέπει να κάνουμε υπομονή»

Με τη Μπαρτσελόνα προπονείται το τελευταίο διάστημα ο Ρίκι Ρούμπιο χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει αν θα επανέλθει σε αγωνιστική δράση και πότε.

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα μίλησε για την παρουσία του Ρούμπιο στις προπονήσεις της ομάδας τονίζοντας την ανάγκη να κάνουν τον Ισπανό άσο να νιώσει άνετα, ενώ συνέστησε υπομονή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Ρούμπιο: «Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην ομάδα ένα άτομο που αγαπάμε και θαυμάζουμε πολύ. Ο Ρίκι γνωρίζει τον σύλλογο, το μέρος όπου έρχεται και ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι. Έχει τον χρόνο του μαζί μας και πρέπει να τον στηρίξουμε σε όλα, ο άνθρωπος πάει πάνω από τον παίκτη.

Ο Ρίκι είναι έξυπνος να μην βιάζει τις προθεσμίες. Είναι απλώς ένας άλλος συμπαίκτης, αλλά είναι προπόνηση, δεν έχει υπογράψει ακόμα, πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Για την πορεία της Μπαρτσελόνα: «Ο χαρακτήρας και η εμπειρία των παικτών που έχουμε. Ο προπονητής άγγιξε βασικά κομμάτια, έτσι ώστε η απόδοση της ομάδας να μας επαναφέρει στην κορυφή. Ήταν ένας πολύ κακός Δεκέμβρης, αλλά έχουμε συνέλθει και είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να κοιτάμε προς τον Δεκέμβριο».