Νέιπιερ: «Εξαιρετικός προπονητής ο Μεσίνα»

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ μίλησε για την απόφασή του να επιστρέψει στο Μιλάνο, τονίζοντας ότι ήταν μια υπέροχη εξέλιξη, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον Ετόρε Μεσίνα

Νέιπιερ: «Εξαιρετικός προπονητής ο Μεσίνα»

Ο Αμερικανός γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο Σάμπαζ Νέιπιερ μονοπωλούσε το ενδιαφέρον της δημοσιότητας μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει κατά του Ετόρε Μεσίνα.

Τελικά όμως ο έμπειρος γκαρντ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα της Αρμάνι από την οποία και είχε φύγει κάτω από… παράξενες συνθήκες.

«Δεν υπήρξε ποτέ κάτι αρνητικό εκ μέρους μου για το Μιλάνο, είναι μια όμορφη πόλη, ο σύλλογος της Αρμάνι είναι τρομερός, με έναν εξαιρετικό προπονητή και συμπαίκτες με τους οποίους τα πάω πολύ καλά.

Και για μένα είναι υπέροχο που μπορώ να συνεχίσω στην Ολίμπια, έχουμε ήδη κερδίσει μαζί και μπορούμε να κλείσουμε και αυτή τη σεζόν με κάτι σπουδαίο» ανέφερε ο Νέιπιερ σε ιταλικά ΜΜΕ και πρόσθεσε:

«Υπήρχαν πολλές φήμες πριν από την επιστροφή μου, αλλά το πραγματικό σημείο καμπής ήταν το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι. Την επόμενη μέρα, ο ατζέντης μου έκλεισε με το Μιλάνο. Ήταν εύκολο για μένα να αποφασίσω να επιστρέψω».