Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα οι εξετάσεις για το πρόβλημα του Nαν στον αγκώνα

 

Ο Κέντρικ Ναν χτύπησε στον αγκώνα του δεξιού του χεριού και θα υποβληθεί σε εξετάσεις μετά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα.

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα οι εξετάσεις για το πρόβλημα του Nαν στον αγκώνα

Στην Αθήνα τα ...σπουδαία για τον Κέντρικ Ναν

Ο Αμερικανός γκαρντ των πρασίνων αποχώρησε από το ματς στα μέσα της 3ης περιόδου του αγώνα με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι και έκτοτε δεν επέστρεψε ποτέ στο παρκέ.

Συγκεκριμένα χτύπησε στον αγκώνα του δεξιού του χεριού και δεν μπόρεσε να τεθεί εκ νέου στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν για τη συνέχεια του ματς, μειώνοντας ακόμα περισσότερο τις ήδη περιορισμένες λύσεις σε αυτό το ματς.

Αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από το Βελιγράδι, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί εάν υπάρχει πρόβλημα το οποίο ενδεχομένως να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αν και οι πρώτες ενδείξεις δεν κάνουν λόγο για κάτι το ανησυχητικό.

Όπως είναι γνωστό ο Παναθηναϊκός στερήθηκε τις υπηρεσίες των Σλούκα, Βιλντόσα, Μαντζούκα, Μπαλτσερόφσκι ενώ στην πορεία τέθηκε εκτός και ο Αμερικανός γκαρντ.

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους το ματς με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (28/1, 20:15) ενώ ακολουθεί «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague με τις αναμετρήσεις κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ και Ζάλγκιρις στο Κάουνας.