Τουπάν: «Με εξιτάρει που θα αντιμετωπίσω Ντε Κολό-Ροντρίγκεθ»

Ο Αξέλ Τουπάν αναμένεται να αναλάβει το μαρκάρισμα των Νάντο Ντε Κολό και Σέρχι Ροντρίγκεθ, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Τουπάν: «Με εξιτάρει που θα αντιμετωπίσω Ντε Κολό-Ροντρίγκεθ»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Μόσχα για την αναμέτρηση της Πέμπτης (1/11, 19:00) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Ο Αξέλ Τουπάν μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94.6 για την ερχόμενη αναμέτρηση των "ερυθρολεύκων", για την 5η αγωνιστική της EuroLeague.

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ και την ετοιμότητα του Ολυμπιακού: «Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε κάνει μία καλή προπόνηση και είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία πολύ καλή ομάδα και ανυπομονούμε όλοι γι’ αυτό το ματς».

Για το ποιο θα είναι το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Σίγουρα η άμυνα θα πρέπει σημαντικό ρόλο, καθώς διαθέτουν αρκετούς παίκτες που σκοράρουν, αλλά και δημιουργούν. Αυτό σου δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις. Επίσης, θα πρέπει να προσέξουμε τα λάθη και να είμαστε συνεπείς, καθώς τους αρέσει να τρέχουν. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για το μαρκάρισμα των Ντε Κολό και Σέρχι: «Με εξιτάρει που θα αντιμετωπίσω αυτούς τους δύο παίκτες. Αλλά, είναι γνωστό ότι η ΤΣΣΚΑ διαθέτει πολλούς παίκτες που πρέπει να προσέξεις στην άμυνα. Θα πρέπει να έχουμε καλή ομαδική δουλειά για να νικήσουμε».

Για το 3-1 και αν αυτό αφαιρεί την πίεση: «Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό πάντα υπάρχει πίεση και πάντα παίζεις για τη νίκη. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη, κάνοντας στο τέλος τον απολογισμό».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει δέκα χρόνια να νικήσει στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ: «Ξέρω ότι έχουμε να νικήσουμε σε αυτή την έδρα δέκα χρόνια. Αλλά, για όλα υπάρχει πρώτη φορά. Ας ελπίσουμε ότι ήρθε η ώρα να νικήσουμε ξανά εδώ».