Το κανάλι που θα δείξει το ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός

Δείτε ποιο κανάλι θα μεταδώσει το παιχνίδι των Πειραιωτών με την «ομάδα του στρατού» στην Μόσχα.

Το κανάλι που θα δείξει το ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός

Την Πέμπτη (1/11) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία για την πέμπτη αγωνιστική της regular season στη EuroLeague.

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης οι «ερυθρόλευκοι» πήραν θριαμβευτικό «διπλό» στην Μόσχα, επικρατώντας με 87-66 επί της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα και του φορμαρισμένου Αλεξέι Σβεντ. Στην δεύτερη αγωνιστική οι Πειραιώτες έκαναν το 2/2 νικώντας στην Ισπανία την Μπασκόνια με 85-80. Στο ματς της τρίτης αγωνιστικής ηττήθηκαν με «κάτω τα χέρια» από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ με 75-99. Στην τέταρτη αγωνιστική επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας με 88-80 επί της Μακάμπι στο φαληρικό κλειστό.

Οι ρωσική ομάδα έχει ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις της σεζόν 2018-2019 με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Συγκεκριμένα έχει νικήσεις τις Μπαρτσελόνα (εντός), Μακάμπι (εκτός), Νταρουσάφακα (εντός) και Γκραν Κανάρια (εκτός).

Οι φίλοι των Πειραιωτών και του μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στα κανάλια Novasports (19:00, Novasports2HD).