Μπόλντγουιν για Μιλουτίνοβ: «Ο Ολυμπιακός έχει τον καλύτερο ψηλό στα επιθετικά ριμπάουντ»

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό με ξεχωριστή αναφορά στη Νίκολα Μιλουτίνοβ μίλησε για λογαριασμό της Μακάμπι ο Ουέιντ Μπόλντγουιν.

Μπόλντγουιν για Μιλουτίνοβ: «Ο Ολυμπιακός έχει τον καλύτερο ψηλό στα επιθετικά ριμπάουντ»

Στο BasketNews μίλησε ο Ουέιντ Μπόλντγουιν που αναφέρθηκε στην ήττα της Μακάμπι από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Αμερικανός της ομάδας του Ισραήλ έκανε ξεχωριστή αναφορά στο Νίκολα Μιλουτίνοβ που στη χθεσινή (18/1) αναμέτρηση είχε 20 πόντους και 20 ριμπάουντ, 9 εξ αυτών επιθετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο γήπεδο και παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα του Ολυμπιακού που ήταν πολύ... πεινασμένη για τη νίκη. Είχαν χάσει δύο παιχνίδια στη σειρά και ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για την εμφάνιση του Μιλουτίνοβ: «Ο Ολυμπιακός έχει τον καλύτερο ψηλό επιθετικό ριμπάουντερ στην ιστορία του παιχνιδιού και το έδειξε απόψε. Είχε ένα παιχνίδι 20+20. Αυτό είναι κάτι για το οποίο οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν τη δυνατότητα, εκτός πιθανώς από τη Ρεάλ».

Για τον ίδιο: «Είναι άλλη μια χρονιά που είμαι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στο πρωτάθλημα. Έχουν περάσει τέσσερα συνεχόμενα χρόνια που γίνεται αυτό, και απλώς συνεχίζω. Το παιχνίδι μου εξελίσσεται και είμαι ο ηγέτης της ομάδας. Απλώς δείχνω συνέπεια ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στη λίγκα».

Για την πορεία της Μακάμπι: «Έχουμε λιγότερους πόρους, λόγω και της κατάστασης στο Ισραήλ, από οποιαδήποτε άλλη ομάδα και είμαστε 12-10. Είμαστε πάνω από το 50% και ανταγωνιζόμαστε για τα πλέι-οφ της EuroLeague. Τι πρέπει να στεναχωριόμαστε;»

Για την ζωή στο Βελιγράδι: «Η ζωή στο Βελιγράδι είναι καλή. Είναι περίεργη η κατάσταση που βρισκόμαστε και πρέπει να παίξουμε όλα τα παιχνίδια μας εκεί. Δεν έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας, αλλά υπάρχει το ισραηλινό πρωτάθλημα για αυτό. Παίζουμε με μεγάλο μειονέκτημα, αλλά έχουμε βρει τον τρόπο να κερδίζουμε παιχνίδια και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Οι οπαδοί της Μακάμπι μας δείχνουν πλήρη υποστήριξη. Μερικές φορές είναι πιο πιεστικό να παίζεις εκεί, πάρα σε ελληνικές ομάδες».