Total basket πριν από το ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός με έναν Νίκολα Μιλουτίνοφ βγαλμένο από το NBA δίδαξε μπάσκετ λίγες ημέρες πριν πάει στο ΟΑΚΑ και παίξει με τον Παναθηναϊκό.

Total basket πριν από το ΟΑΚΑ

Ένας Ολυμπιακός βγαλμένος από το πινακάκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, ισοπέδωσε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, έδωσε χαρά στον κόσμο του που περιμένει τη Δευτέρα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να…εκτοξευθεί ξανά.

Μετά τις δυο σερί ήττες στην Ισπανία κάποιοι πίστεψαν πως οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέχασαν να παίζουν μπάσκετ. Η καλύτερη απάντηση δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης (18/1) από τους «ερυθρόλευκους» και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Total basket από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Έτσι ο Θρύλος πήρε τον «τελικό» και ντούμπλαρε τις νίκες του κόντρα στη Μακάμπι. Παράλληλα, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πάνε με άλλο αέρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να παίξουν με τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό ένα ματς που δεν είναι «τελικός» αλλά…

…όλοι ξέρουν πως ακόμη και το τάβλι τα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι παιχνίδια «φωτιά» που μπορούν να αλλάξουν την πορεία των ομάδων κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Το βέβαιο είναι πως οι Πειραιώτες είναι εδώ και μπορεί να παρατάχθηκαν χωρίς τον Μουστάφα Φαλ, αλλά είχαν έναν διαστημικό Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Βγαλμένος από το NBA ο Σέρβος, είχε νούμερα που βλέπουμε μόνο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Το διασκέδασε ο Σέρβος, τον αποθέωσε ο κόσμος και τώρα καλείται να πάρει ανάσες για να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Δευτέρας.

Εκεί όπου τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο σκληρά για τον ψηλό του Ολυμπιακού και τους συμπαίκτες του. Βέβαια όπως έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα.