Μπαζίλε: «Ο Σκαριόλο φέρθηκε άσχημα στον Μπελινέλι»

«Καρφιά» του παλαίμαχου Ιταλού άσου Τζιανλούκα Μπαζίλε κατά του Σέρτζιο Σκαριόλο για τη διαχείριση του Μπελινέλι στη Βίρτους Μπολόνια

Μπαζίλε: «Ο Σκαριόλο φέρθηκε άσχημα στον Μπελινέλι»

Ο Τζιανλούκα Μπαζίλε εξαπέλυσε επίθεση κατά του Σέρτζιο Σκαριόλο για λανθασμένη χρήση του Μάρκο Μπελινέλι ισχυριζόμενος ότι ο πρώην προπονητής της Βίρτους Μπολόνια του συμπεριφέρθηκε σαν να ήταν τελειωμένος παίκτης.

Ο πρώην πρωταθλητής της EuroLeague, μίλησε με «σκληρή γλώσσα» για τον πρώην προπονητή της Βίρτους.

«Ο Μάρκο δεν με εξέπληξε, έκανε πάντα σπουδαία πράγματα στην καριέρα του», είπε ο 48χρονος σήμερα άσος στην Gazzetta dello Sport και πρόσθεσε: «Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης και ταιριάζει απόλυτα στο σύστημα του προπονητή Μπάνκι.

Ήταν εξωφρενικό το πώς τον αντιμετώπισε ο Σέρτζιο Σκαριόλο την περασμένη σεζόν. Του συμπεριφέρθηκε σαν να ήταν τελειωμένος παίκτης. Ήταν μεγάλο λάθος. Αυτή τη σεζόν όλοι βλέπουμε πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ακόμα και πιο υψηλό επίπεδο».

Να σημειωθεί πως από τότε που ο Λούκα Μπάνκι ανέλαβε τη Βίρτους, ο χρόνος συμμετοχής του Μπελινέλι έχει αυξηθεί και έχει κατά μέσο όρο 14,6 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ ανά παιχνίδι σε 21 συμμετοχές αυτή τη σεζόν.