Λαρεντζάκης: «Να κάνουμε μια νέα αρχή»

Ως μια ευκαιρία για να κάνει ο Ολυμπιακός ένα νέο ξεκίνημα με νίκες στην Euroleague χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Μακάμπι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Λαρεντζάκης: «Να κάνουμε μια νέα αρχή»

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την Μακάμπι στην Euroleague, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να τονίζει πως το παιχνίδι αυτό αποτελεί μια ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με νίκες στο θεσμό.

«Η Μακάμπι είναι μια σκληρή ομάδα. Έχει ταλέντο, έχει θέσεις και σκληράδα σε αρκετές θέσεις. Από εκεί και πέρα, πρέπει να εκμεταλλευτούμε ότι παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, μετά από δυο ήττες και να δείξουμε χαρακτήρα. Και πιστεύω ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κερδίσουμε», επεσήμανε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η νίκη είναι νίκη. Όπως και να έρθει μετράει το ίδιο. Είτε με μισό πόντο, είτε με 20 πόντους. Εννοείται πως μετράνε οι νίκες. Θέλουμε να ξεκινήσουμε τα κερδοφόρα αποτελέσματα και πιστεύω να τα καταφέρουμε».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Εννοείται πως υπάρχει αυτοπεποίθηση. Πάντα υπάρχει αυτοπεποίθηση. Εντάξει, δεν μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Από εκεί και πέρα, ο αυριανό είναι θεωρώ ένα καλό ξεκίνημα, να κάνουμε μια νέα αρχή νικών».