Νοκ-άουτ με ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Στρέλνιεκς

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα και τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Αγωνία για να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Νοκ-άουτ με ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Στρέλνιεκς

Ύστερα από το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (1/11, 19:00), στο οποίο θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία, για την 5η αγωνιστική της EuroLeague.

Εκτός προπόνησης έμεινε (για ακόμη μία φορά) ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις. Ο Λετονός γκαρντ ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες με θλάση στον δεξί προσαγωγό και ο Ντέιβιντ Μπλατ τον άφησε εκτός αποστολής από το παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Πλέον, το ζητούμενο για τον Γιάνις Στρέλνιεκς είναι να καταφέρει να προλάβει και να παρουσιαστεί έτοιμος στο ευρωπαϊκό ματς της ερχόμενης εβδομάδας, με τους Πειραιώτες να έχουν να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού για την Μόσχα είναι η εξής: Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, Βασίλης Τολιόπουλος, Άξελ Τουπάν, Βασίλης Σπανούλης, Γιάνις Τίμα, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Μπόγρης, Ζακ ΛεΝτέι.

*Η συγκέντρωση των «ερυθρολεύκων» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχει προγραμματιστεί στις 7:45, ενώ η πτήση θα αναχωρήσει 9:05.