Παρτιζάν: Αρνητική στην προσθήκη ομάδας από το Ντουμπάι - Οι «αιχμές» για Ερυθρό Αστέρα

Την άρνηση της εξέφρασε η Παρτιζάν στην προσθήκη στην Αδριατική Λίγκα ομάδας από το Ντουμπάι, που πέταξε το «καρφί» της για τον Ερυθρό Αστέρα

Παρτιζάν: Αρνητική στην προσθήκη ομάδας από το Ντουμπάι - Οι «αιχμές» για Ερυθρό Αστέρα

Δε συμφωνεί με την προσθήκη ομάδα από το Ντουμπάι στην Αδριατική Λίγκα η Παρτιζάν!

Δια στόματος του προέδρου της, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, τόνισε ότι η θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα στη λίγκα, φωτογραφίζοντας παράλληλα τον Ερυθρό Αστέρα στον οποίο χρεώνει τα ήδη υπάρχονται προβλήματα της ABA League.

Το θέμα έχει προκύψει μετά από δημοσιεύματα της Mundo Deportivo που αποκάλυπτε ότι είναι προ των πυλών η προσθήκη στη EuroLeague ομάδας από το Ντουμπάι, με την προϋπόθεση να συμμετέχει σε μία ευρωπαϊκή λίγκα με την Αδριατική να θεωρείται η επικρατέστερη καθώς ήδη συμμετέχει εκεί ομάδα από το Ντουμπάι στο εφηβικό πρωτάθλημα.

«Έχουμε ήδη μία περίπλοκη κατάσταση στη διοργάνωση και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Μία συγκεκριμένη ομάδα δημιουργεί προβλήματα εδώ και χρόνια, παρά το γεγονός ότι έχει ψηφίσει για την αναμόρφωση της λίγκας. Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε προβλήματα στο οργανωτικό κομμάτι. Η είσοδος μίας νέας ομάδας στην Αδριατική λίγκα θα διεύρυνε ακόμη περισσότερο τα προβλήματα. Η Παρτίζαν είναι αντίθετη με την είσοδο ομάδας του Ντουμπάι στη λίγκα», δήλωσε ο Μιχαϊλοβιτς στο «blic.rs»