Ο Ολυμπιακός που δεν ήπιε νερό στην πηγή και ο στόχος του «3 στα 4»

Ο Ολυμπιακός που αδίκησε τον εαυτό του στη Βαρκελώνη και το διόλου ευκαταφρόνητο 3/4 μέσω Βιτόρια!

Ο Ολυμπιακός που δεν ήπιε νερό στην πηγή και ο στόχος του «3 στα 4»

Εντός προγράμματος μπορεί να χαρακτηριστεί η ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», όμως, όπως κύλησε το ματς, οι Πειραιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για κάτι καλύτερο.

Κατ' αρχάς, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έβαλε εξ' αρχής δύσκολα στον εαυτό της, αφού βρέθηκε να κυνηγάει διψήφιες διαφορές και στην πρώτη και την τρίτη περίοδο.

Οι 27 πόντοι της Μπαρτσελόνα στην πρώτη περίοδο και οι 31 στην τρίτη καταδεικνύουν ότι η άμυνα των «ερυθρολεύκων» δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Ακόμα και έτσι, όμως ο Ολυμπιακός βρέθηκε πολύ κοντά σε μία μεγάλη ανατροπή, πλην όμως πέταξε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη να ισοφαρίσει και να προσπεράσει. Φυσιολογικά, στο τέλος έμεινε από δυνάμεις και από καθαρό μυαλό στην Βαρκελώνη και υπέστη την 9η ήττα του φέτος. Είναι κρίμα απλώς που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό...

Τώρα, οι Πειραιώτες φυσικά στρέφουν την προσοχή τους στη Βιτόρια και τον αγώνα με την Μπασκόνια, κρατώντας τη μαχητικότητά τους από το «Παλάου Μπλαουγκράνα». Και το 3/4 σε αυτές τις δύο «διαβολοβδομάδες» δεν είναι διόλου άσχημο...