Σάσα Ομπράντοβιτς: «Σπάνιο αυτό που συνέβη στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό»

Δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό παραχώρησε ο τεχνικός της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς.

Σάσα Ομπράντοβιτς: «Σπάνιο αυτό που συνέβη στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό»

Η Μονακό αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την 21η αγωνιστική της EuroLeague με τον Σάσα Ομπράντοβιτς να αναλύει το προφίλ των «πρασίνων» ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο που ήρθε η ήττα στο ματς του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η νίκη επί της Μπασκόνια μας δίνει μια διαφορετική ενέργεια για να πάμε στην Αθήνα, ακόμα κι αν αντιμετωπίζουμε ορισμένα προβλήματα, όπως το γεγονός ότι ο Έλι Οκόμπο δεν μπορεί να παίξει και ο Τζόρνταν Λόιντ μόλις επέστρεψε. Έπρεπε να ξεπεράσουμε αγχωτικές καταστάσεις. Πρέπει να διατηρήσουμε την καλή προσέγγιση που είχαμε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, απέναντι στον Ολυμπιακό και κόντρα στην Μπασκόνια. Αντιμέτωποι με τη Μακάμπι, η στάση μας θα μπορούσε να δημιουργήσει αμφιβολίες και άγχος.

Είναι καλό που έχει επιστρέψει ο Τζόρνταν, ακόμα κι αν χρειάζεται λίγο χρόνο για να πάρει πίσω τον ρυθμό του. Το σενάριο του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό; Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια. Ήταν ένα ματς που ελέγχαμε για πολλή ώρα πριν κολλήσουμε στο τέλος. Θα παίξουμε με έναν άμεσο ανταγωνιστή. Είναι καλό που όλη η ομάδα είναι έτοιμη και καλά στην υγεία της. Ο Μάικ Τζέιμς μπροστά σε κοινό που γνωρίζει καλά; Θα τους χρειαστούμε όλους σε πολύ υψηλό επίπεδο, όχι μόνο τον Μάικ».

Από την πλευρά του, ο Γιακουμπά Ουαταρά δήλωσε:

«Η νίκη κόντρα στην Μπασκόνια μας έκανε πολύ καλό. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς και έπρεπε να το κερδίσουμε. Όλοι μπόρεσαν να ανταποκριθούν. Θέλουμε να βρούμε συνέπεια στην Ευρωλίγκα, είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα όπου ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα. Πρέπει να βρούμε σταθερότητα εκεί και νομίζω ότι είμαστε ικανοί.

Πηγαίνουμε στην Αθήνα για να πάρουμε την εκδίκησή μας γιατί αφήσαμε το πρώτο ματς να ξεγλιστρήσει από τα χέρια μας. Εκεί θα είναι πολύ πιο δύσκολο το πρώτο παιχνίδι. Για να κερδίσουμε, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας και να έχουμε τη σωστή ψυχική κατάσταση. Σωματικά νιώθουμε καλά. Ο προπονητής προσέχει την αποθεραπεία μας και τον τρόπο που προπονούμαστε. Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε όλες μας τις δυνάμεις για τις επόμενες αγωνιστικές».