Ολυμπιακός: Ταξιδεύει κανονικά ο Φαλ

Ο Μουστάφα Φαλ θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για Ισπανία

Ολυμπιακός: Ταξιδεύει κανονικά ο Φαλ

Ο Ολυμπιακός, αφού κέρδισε και την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, στρέφει την προσοχή του στη νέα «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας. Μετά το «2 στα 2» στο ΣΕΦ την περασμένη εβδομάδα με Μιλάνο και Μονακό, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τώρα αποστολή στην Ισπανία, όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τη Μπαρτσελόνα (21.30) και την Παρασκευή τη Μπασκόνια (21.30).

Με οδηγό τα «διπλά» της περσινής χρονιάς, οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν νικηφόρα στην Ευρωλίγκα (μετρούν 4 σερί νίκες) και να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας.

Σήμερα (8/1) το πρόγραμμα δεν είχε προπόνηση για τον Ολυμπιακό, καθώς ήταν αναγκαία η ξεκούραση μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αρκετοί πάντως βρέθηκαν στο ΣΕΦ για ατομικές προπονήσεις.

Σε ό,τι αφορά τον Μουστάφα Φαλ, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Ο Γάλλος σέντερ, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, έπαιξε λίγο στα Άνω Λιόσια, αλλά δεν είναι κάτι ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή στα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια. Θα είναι έτσι στην αποστολή του Ολυμπιακού για Ισπανία (η αναχώρηση για Βαρκελώνη αύριο το μεσημέρι).

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό και οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι για το καλύτερο στην απόβασή τους στην ιβηρική χερσόνησο.