Ομπράντοβιτς: «Αν είχαμε νικήσει στο Κάουνας θ' απολάμβανα τα ματς με Ολυμπιακό!»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς είπε ότι απολάμβανε περισσότερο τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό αν η Μονακό είχε επικρατήσει στον ημιτελικό του περσινού Final Four, ενώ υπογράμμισε την συμβολή του ΜακΚίσικ στην «ερυθρόλευκη» επικράτηση.

 Ομπράντοβιτς: «Αν είχαμε νικήσει στο Κάουνας θ' απολάμβανα τα ματς με Ολυμπιακό!»

Δεν ξεχνά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο final four του Κάουνας ο Σάσα Ομπράντοβιτς και την μνημόνευσε μετά από εκείνη που υπέστη από τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ με 75-73

Αφού αναφέρθηκε στην ένταση που είχε το ματς, η οποία θύμισε αγώνα play-offs, τόνισε πως ο Σακίλ ΜακΚίσικ πάντα βρίσκει τον τρόπο να παίζει καλά απέναντι στη Μονακό.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, θα μπορούσαμε και εμείς να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό, αν συγκρίνουμε το προηγούμενο και αυτό το ματς, με τον τρόπο που χάσαμε. Αυτό εδώ είχε ένταση, ένα κλασικό ματς play-offs. Θα το βλέπουμε συχνά αυτό μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν είμαι χαρούμενος με την ήττα, αλλά από το επόμενο ματς θα μπορούμε να υπολογίζουμε στον Τζόρνταν Λόιντ», είπε ο Σέρβος που παραδέχθηκε ότι δεν απολαμβάνει τα ματς με τους «ερυθρόλευκους» κι αιτία είναι το τελευταίο final four!

«Θα το απολάμβανα περισσότερο αν είχανε νικήσει στο Final Four στο Κάουνας. Είμαι απέναντι σε έναν από τους καλύτερους κόουτς της διοργάνωσης. όλα τα ματς είναι μονομαχίες, κάνει πιο δημοφιλές το άθλημα. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά, είναι δύσκολο να προκαλέσεις έκπληξη στον αντίπαλό σου»

Όσο για την κρισιμότητα του σουτ του ΜακΚίσικ και την εμφάνιση του εν γενεί είπε: «Δεν θεωρώ ότι τα σουτ του ΜακΚίσικ να ήταν μία έκπληξη, πάντα με εμάς βρίσκει ένα έξτρα κίνητρο. Είναι όμορφο να παίζω τόσο εδώ, όσο και στο ΟΑΚΑ, αφού αγαπώ την πόλη της Αθήνας».