Λεσόρ: «Διαφορετικό στυλ στην έδρα της η Βαλένθια»

Δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια παραχώρησε ο Ματίας Λεσόρ.

Λεσόρ: «Διαφορετικό στυλ στην έδρα της η Βαλένθια»

Για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστική της EuroLeague κόντρα στη Βαλένθια (5/1, 21:30) μίλησε ο Ματίας Λεσόρ που τόνισε το διαφορετικό στυλ της ισπανικής ομάδας όταν αγωνίζεται στην έδρα της.

Ο ψηλός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στο ματς του πρώτου γύρου ενώ για τον ίδιο δήλωσε ότι δεν είναι στο 100%.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε πολύ διαφορετικό ρυθμό σε σύγκριση με την τελευταία φορά που παίξαμε. Τώρα, είμαστε στην έδρα τους. Είναι αμυντική ομάδα όταν παίζουν στην έδρα τους, διαφορετικό στιλ. Είναι σε καλύτερη φόρμα από αυτή που ήταν πριν. Έχουν μερικές επιστροφές από τραυματισμούς, πήραν και μερικούς νέους, οπότε είναι ένα διαφορετικό ματς.

Θα δούμε αύριο το πόσο δύσκολο είναι να αντιδράσουμε μετά από μια τέτοια ήττα. Δεν μπορώ να σας πω. Θα δούμε αύριο. Δεν μπορούμε να το προβλέψουμε. Ξέρουμε τα συστήματά τους. Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλή άμυνα, μία από τις καλύτερες στην Euroleague στο αμυντικό κομμάτι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επίθεση, να σιγουρευτούμε ότι θα πάρουμε σωστές επιλογές, να περάσει από όλους η μπάλα κι όλα θα πάνε καλά.

Ακόμα δεν μπορώ να αποδώσω πλήρως, δεν θέλω να βρω δικαιολογίες. Προφανώς, αν είδατε το παιχνίδι με την Μπασκόνια θα καταλάβατε ότι δεν είμαι στο 100%, αλλά προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα».