Αταμάν: «Έτσι είναι το μπάσκετ - Θα μου πουν οι γιατροί για Σλούκα»

Για την ήττα από τη Μπασκόνια μίλησε ο Εργκίν Αταμάν που δήλωσε ότι θα περιμένει την απάντηση του ιατρικού τιμ για τη χρησιμοποίηση ή όχι του Σλούκα με τη Βαλένθια.

Αταμάν: «Έτσι είναι το μπάσκετ - Θα μου πουν οι γιατροί για Σλούκα»

Για τη συνέχεια της EuroLeague μετά την ήττα από τη Μπασκόνια και την επερχόμενη αναμέτρηση με τη Βαλένθια στην Ισπανία μίλησε ο Εργκίν Αταμάν, που τόνισε ότι θα περιμένει την έγκριση του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού για το αν θα έχει στη διάθεσή του τον Σλούκα κόντρα στις «νυχτερίδες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στις "διαβολοβδομάδες" πρέπει να ξεχνάς πάντα τι έχει προηγηθεί και να επικεντρώνεσαι στον επόμενο αγώνα. Αυτό είναι το μπάσκετ. Όπως κερδίσαμε κόντρα στη Μονακό, χάσαμε χθες στη Μπασκόνια. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να είμαστε έτοιμοι για τη Βαλένθια. Μια ομάδα πολύ ποιοτική την οποία κερδίσαμε με καλή διαφορά στο ΟΑΚΑ. Στην έδρα τους όμως είναι διαφορετικά. Παίζουμε με αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Για Μπασκόνια: «Κόντρα στη Μπασκόνια κάναμε το τέλειο παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα. Μετά κάναμε λάθος επιλογές στην επίθεση, δεν προστατέψαμε τη μπάλα και δώσαμε πολλά τρίποντα. Έβαλαν και εκείνοι κάποια σουτ που έμοιαζαν με θαύματα. ΟΚ, πολύ καλός παίκτης ο Μονέκε αλλά συνήθως δε βάζει τα σουτ που έβαλε. Εμείς από τη μεριά μας χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Ο Γκριγκόνις για παράδειγμα είχε 0/5. Και όταν κυκλοφορούμε σωστά τη μπάλα είναι πολύ σημαντικό να είμαστε εύστοχοι».

Για το τι κάνει λάθος ο Παναθηναϊκός: «Το μπάσκετ έτσι είναι. Κάνει κάποια πράγματα σωστά, κάποια λάθος. Κάποιες φορές προσπαθούμε να κλείσουμε το ματς με λάθος τρόπο. Παίζαμε πολύ καλά για 38-39 λεπτά και στο τέλος προσπαθήσαμε να «κλείσουμε» το ματς από την επίθεση και με λάθος τρόπο. Αυτό είναι το λάθος μας και θα το διορθώσουμε. Τώρα αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα. Η ομάδα μας έχει χαρακτήρα και μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε εκτός έδρα. Αν δεν κάνουμε λάθη κανείς δε ξέρει που μπορούμε να φτάσουμε».

Για Σλούκα: «Θα δούμε αύριο αν μπορεί να παίξει. Θα μας το πει το ιατρικό επιτελείο. Αυτή τη στιγμή νομίζω πως είναι στο 50-50».