Μουμπρού: «Παίζει εξαιρετικά ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής της Βαλένθια, αυριανής (5/1) αντιπάλου του Παναθηναϊκού, Άλεξ Μουμπρού μίλησε για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague

Μουμπρού: «Παίζει εξαιρετικά ο Παναθηναϊκός»

Ο Άλεξ Μουμπρού σχολίασε την «μάχη» στην αναμέτρηση Βαλένθια - Παναθηναϊκός και έπλεξε το εγκώμιο των «πρασίνων».

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ισπανικής ομάδας:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που παίζει εξαιρετικό μπάσκετ, με πολύ ταλέντο σε κάθε θέση και με δύναμη, έχοντας παίκτες όπως ο Λεσόρ. Στην περιφέρεια και στις θέσεις "1", "2" και "3" υπάρχουν πολλοί παίκτες που δίνουν σκορ.

Σίγουρα, είναι μια ομάδα δομημένη για να βρίσκεται στο πάνω μέρος της βαθμολογίας, μια ομάδα που μας δυσκόλεψε στον Α' γύρο.

Δεν μπορούσαμε να βρούμε απαντήσεις στην έδρα τους. Στο ξεκίνημα της σεζόν δυσκολεύτηκαν, αλλά εδώ και μερικές εβδομάδες παίζουν πολύ καλό μπάσκετ.

Γνωρίζουμε πως θα είναι ένα δύσκολο, περίπλοκο παιχνίδι. Ανησυχώ για το πόσο κουρασμένοι θα είμαστε πριν από αυτό το ματς.

Έχουμε μια ομάδα με βάθος και πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν step up, γεγονός που μας καθιστά μια καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να βασιστούμε σε όσους είναι σωματικά καλύτερα και έτοιμοι να αγωνιστούν σε ένα σκληρό παιχνίδι».