Τόμιτς: «Υπήρχε συγκίνηση στο ΣΕΦ, 25 χρόνια ήμουν στον Ολυμπιακό»

Ο άμεσος συνεργάτης του Ετόρε Μεσίνα, Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε για όσα βίωσε την Τρίτη (2/1) στο ΣΕΦ.

Τόμιτς: «Υπήρχε συγκίνηση στο ΣΕΦ, 25 χρόνια ήμουν στον Ολυμπιακό»

Δηλώσεις στο ΕΟΚ Web Radio έκανε ο Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος επέστρεψε στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, αφού είναι πλέον άμεσος συνεργάτης του Ετόρε Μεσίνα στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Αν κερδίζαμε αυτό το ματς θα ήταν πολύ σημαντικό για ‘μας. Με τόσες απουσίες και τόσους τραυματισμούς η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και ειδικά τη στιγμή που ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά 10 πόντων. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, το γυρίσαμε και ήμασταν πολύ κοντά και στο να κερδίσουμε. Ήταν στη μία κατοχή το ματς. Αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα και παλεύει. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν πλήρης, ενώ εμείς δεν είχαμε τον Μίροτιτς, τον Σιλντς, τον Λο, τον Μπάρον και τον Ρίτσι»

Για την αποθέωσή του απ’ τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Σίγουρα υπάρχει συγκίνηση, 25 χρόνια ήμουν εδώ. Αυτό προφανώς σημαίνει ότι κάτι καλό κάναμε κι εμείς και προσφέραμε στον Ολυμπιακό».

Για το αν μπορεί η Αρμάνι να μπει στα play-in: «Πάντα μπορείς να τα καταφέρεις. Ακόμη και στη 8άδα, γιατί πριν από αυτό το ματς ήμασταν δύο νίκες λιγότερες απ’ τον 7ο. Με διπλά παιχνίδια, αν κερδίζεις και τα δύο και χάνουν κάποιες άλλες ομάδες, αυτό αλλάζει και μπορείς να είσαι κοντά και στην 8άδα».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να μπει στα play-offs: «Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια ακόμα. Αυτό ήταν το 1ο παιχνίδι του 2ου γύρου. Το θέμα είναι τι πιστεύει ο καθένας και τι μπορεί να κάνει ο καθένας. Κάθε βδομάδα αυτά αλλάζουν. Πιστεύω ότι πρέπει να περιμένουμε τα τελευταία 5-6 παιχνίδια για να πούμε με μεγαλύτερη σιγουριά τι μπορεί να κάνει η κάθε ομάδα».

Για τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα έχει δυναμώσει πάρα πολύ. Σε σχέση με την αρχή της χρονιάς, με τον ερχομό του Ναν έχει γίνει πάρα πολύ καλός στην περιφέρεια. Ταιριάζει και ο Σλούκας με τον Ναν και έχουν βρει έναν ρυθμό σαν ομάδα. Όπως και σε όλες τις ομάδες, η διάρκεια μετράει και είναι πιο σημαντικό να παίζεις καλά στα τελευταία 5-6 ματς».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στα γκαρντ στην Ευρωλίγκα: «Γίνεται ένα ροτέισον στα γκαρντ μεταξύ των ομάδων. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καινούργια πρόσωπα. Εγώ πριν κάποια χρόνια είχα φέρει τον Λορέντζο Μπράουν απ’ τη G-League και είμαι πολύ χαρούμενος που έχει μείνει και παίζει στην Ευρωλίγκα. Οι ομάδες δε ρισκάρουν με κάτι καινούργιο. Αυτό εξαρτάται, βέβαια, απ’ τους προπονητές, τις ίδιες τις ομάδες, αλλά και απ’ το τι υπάρχει εκείνη τη στιγμή στην αγορά».