Πίτερς: «Δύσκολα τα παιχνίδια με τη Μονακό, φανταστικός ο κόσμος του Ολυμπιακού»

Ο Αλέκ Πίτερς έκανε το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός με τη Μονακό.

Πίτερς: «Δύσκολα τα παιχνίδια με τη Μονακό, φανταστικός ο κόσμος του Ολυμπιακού»

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μονακό στο ΣΕΦ την Πέμπτη (4/1, 21:15).

Ο Αλέκ Πίτερς αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης των «ερυθρόλευκων», ενώ παράλληλα αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας που θα γεμίσει ξανά το γήπεδο.

Για τη Μονακό δήλωσε: «Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τη Μονακό για μας. Αν εξαιρέσουμε το περσινό Final 4 δεν είχαμε πολύ μεγάλη επιτυχία απέναντί τους, γι’ αυτό θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Για την αντιμετώπιση του Μάικ Τζέιμς απάντησε: «Είναι δύσκολο να σταματήσεις τον Τζέιμς. Δεν νομίζω ότι κάποια ομάδα προσεγγίζει το παιχνίδι με στόχο να τον σταματήσει. Θέλουμε να τον δυσκολέψουμε με την ομαδική μας άμυνα. Δεν είναι θέμα ενός ή δύο παικτών, παίζει ο Ολυμπιακός με τη Μονακό και θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο».

Για το εάν παίρνει ενέργεια από την νεογέννητη κόρη απάντησε: «Η ζωή αλλάζει για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος για μένα, τη σύζυγό μου και την οικογένειά μας. Υπάρχει νέα ενέργεια και έμπνευση. Είναι φανταστικό το αίσθημα να έχεις ένα νέο μωρό και παίζω και για εκείνη».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού είπε: «Ο κόσμος είναι φανταστικός. Το να παίζεις μπροστά σε τόσο παθιασμένο κοινό, να κάνει συνεχώς sold out, είναι κάτι υπέροχο. Δεν το θεωρούμε ως δεδομένο, είναι ένα δώρο καθημερινό. Το λατρεύουμε, το θέλουμε, μας βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη απέναντι στο Μιλάνο χθες και πιστεύω πως το ίδιο θα κάνουν και αύριο».