Μεσίνα: «Οργανωμένη ομάδα ο Ολυμπιακός, θέλει εξυπνάδα»

Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τόνισε πως η Αρμάνι Μιλάνο θα πρέπει να παίξει έξυπνα για να πάρει τη νίκη.

Μεσίνα: «Οργανωμένη ομάδα ο Ολυμπιακός, θέλει εξυπνάδα»

Την Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται ο Ολυμπιακός την Τρίτη (2/1, 21:15, NovaSports Prime) για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Euroleague.

Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Έτορε Μεσίνα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ιταλικού κλαμπ και έσταξε μέλι για την ομάδα του Πειραιά τονίζοντας πως η Αρμάνι θα πρέπει να παίξει έξυπνα για να νικήσει.

Αναλυτικά η δήλωση του Έτορε Μεσίνα:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ physical, καλά οργανωμένη ομάδα, που αυτή τη στιγμή διαθέτει την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση. Για εμάς θα είναι απαραίτητο να παίξουμε με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, να αμυνθούμε καλά ειδικά στο μεσαίο pick and roll, σε ένταση για όλα τα 40 λεπτά. Επιθετικά θα πρέπει πρώτα από όλα να κάνουμε υπομονή και να μετακινήσουμε την μπάλα. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα ρόστερ αποδεκατισμένο, αλλά ακριβώς για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να παίξουμε ένα έξυπνο παιχνίδι και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον όπως κάναμε σε παρόμοιες συνθήκες απέναντι στην Μπασκόνια»